Hold

Feel Good Flow


På holdet vil vi dyrke den velkendte Hatha/vinyasa yoga. Stilen er baseret på asanas(stillinger)  og solhilsner så forvent en fysisk krævende praksis. Vi vil lave åndedrætsøvelser og slutte af med udstrækning og savasana (afslapning).Yin & Fordybelse


Yin yoga er en blid form for yoga. Her bliver man næret med en mere feminin tilgang til det at dyrke yoga. I denne yogaform handler det nemlig ikke om at opbygge hverken styrke eller stærke muskler. Det handler nemlig mest af alt om at spænde af og give efter. At strække bindevævet er også en del af denne yogaform, for på den måde opnår man en mere fleksibel krop.
Reconnect med din krop


Dette hold er for dig der gerne vil have en stille og rolig yogatime med fokus på stillinger og mindfulness. Eller også har du en skavank der gør at du skal tage det lidt mere roligt. 

Vi laver liggende, siddende og stående stillinger krydret med længere stræk samt fokus på åndedræt og kropsbevidsthedMor/Baby Yoga


Klar til at komme i form igen? Så tag baby med til barselsyoga.

Efter en lang graviditet og fødsel skal kroppen finde sig selv igen. Jeg tilbyder yoga til dig som gerne vil stille og roligt igang igen. Der vil være fokus på bækkenbund og styrkende øvelser og dejlige stræk 

Der i plads i studiet til du kan sidde og amme/give flaske, også hvis I har brug for at gå for jer selv. Mødregrupper er også velkomne. 

Har du haft komplikationer i forbindelse med din fødsel eller født ved kejsersnit, eller er i tvivl om hvad du må, så kontakt egen læge inden  du starter.
Yoga for rigtige mænd


Yogastilen er  Hatha/Vinyasa med stående, siddende og liggende stillinger.  Dette kombineret med fokus på vejrtrækning og balance giver en unik mulighed for at forbedre din generelle fysiske og mentale sundhed.

Alle mænd kan være med her uanset erfaring med yogaRestorativ Ro for stress/angst


Dette hold er for dig, der har stress, angst og andre ubalancer tæt inde på livet. Yoga er en af de blide motionstyper som er god for dig, der har stress og angst.  Årsagen hertil er yogaens selv-beroligende teknikker som f.eks. meditation, åndedrætsteknikker, nærvær, afslapning, afpænding og motion. Der vil være både forudsigelighed og gentagne øvelser, da det beroliger nervesystemet og mange af øvelserne vil du kunne bruge hjemme og i situationer, hvor du har særligt brug for det. Hver undervisningsgang afsluttes desuden med en Yoga Nidra, som er en dyb afspændingsteknik, der giver en særlig ro både fysisk, mentalt og følelsesmæssigt. 


"God instruktør, meget seriøs og afvekslende undervisning med fokus på kropsbevidsthed. Kan anbefales."


Inge Brøndum Krogh, Bramming 12. november 2018

"Majbritt har en rolig og holistisk tilgang, hvor hun når at få både sind og krop med. Hun er rigtig god til at nå rundt om det hele menneske, og får mange flere facetter med, end bare styrke og smidighed.

Fantastisk afslapning/afspænding til sidst, hvor der er tid og ro, til at nå helt dybt ned."

Winnie Ulv Bøndergaard, deltager på Hatha Yoga

"Goyoga er bestemt noget for mænd. Da det kræver mod at møde op og styrke og koncentration at være med. Instruktøren Majbritt er en utrolig dygtig instruktør og hendes "behagelige stemme guider deltagerne igennem øvelserne, i et roligt flow. Efter en lektion er hovedet klart og roligt, mens kroppen er som smør‍."


Jeppe Tang, Bramming.10. august 2018