OM MIG

"Mit mål med at undervise i yoga er at skabe et forum,
hvor alle der kommer føler sig trygge og set som den de er"


I mine yogatimer er der plads til grin og højt humør, men også koncentreret undervisning med fokus på forskellige temaer og energier.
Da jeg startede med at dyrke yoga for ca 12 år siden forventede jeg ikke, det ville forandre mit liv. Men det har det gjort! Det er efterhånden blevet en god ven i hverdagen og givet mig ro, overskud og en glæde ved min egen krop. Min hverdag er i balance og selvom der selvfølgelig er dage hvor det hele sejler, har yogaen hjulpet mit til at finde mine styrker og givet mig mod på at prøve nye ting.

 Jeg har en børneyogauddannelse hos Yogarollinger i Esbjerg,  100 timers Hatha yoga uddannelse fra Senses på Vestrebro og en uddannelse i yinyoga. (Yvonne Hansen)

Jeg er uddannet ergoterapeut og har derigennem en stor viden om kroppens anatomi og funktioner, samt sanse- og nervesystem. Dette giver mig en grundlæggende faglig forståelse for yogaens gode egenskaber, i forhold til påvirkning af sansemotoriske forstyrrelser, kroppens naturlige bevægemønstre, psykiske og fysiske barrierer.